• Wouter van der Maden

Blessureleed bij BAL en Heroes

Bijgewerkt: 15 sep 2020

14 september 2020

Basketbal Academie Limburg en Heroes Den Bosch zien allebei een speler uitvallen met een langdurige blessure. BAL moet Marjian Obad lang missen na een blessure aan zijn achillespees, Heroes Den Bosch kan een paar maanden niet beschikken over Scott Thomas vanwege een breuk in zijn voet.


Scott Thomas zou 11 september afreizen naar Nederland. Vandaag maakte de club in het Brabants Dagblad bekend dat Thomas op 10 september een breuk in zijn voet heeft opgelopen. De 30-jarige Thomas speelde tussen 2013 en 2018 in de Belgische competitie, maar beëindigde zijn professionele basketbalcarrière nadat hij een baan aangeboden kreeg bij zijn oude high school in Ohio. Dit seizoen wilde hij toch weer spelen en zou bij Heroes Den Bosch zijn profcarrière hervatten. In het BD laat technisch manager Roel van de Graaf weten dat er een reële kans is dat er nog een nieuwe speler bij de selectie komt. De club verwacht dat Scott Thomas in december op vloer staat van Den Bosch.


Tijdens de wedstrijd tegen Etzella Ettelbruck zag Basketbal Academie Limburg de 22-jarige Marjian Obad uitvallen met een blessure aan de achillespees. Op social media maakt de club uit Weert bekend dat Obad geopereerd moet worden en langdurig niet inzetbaar zal zijn.


Foto: Basketbal Academie Limburg


52 keer bekeken0 reacties

Dutch Basketball Podcast

© 2020 Dutch Basketball Podcast

Sponsoren

leidseletselschadeadvocaten.jpg
  • Instagram - Black Circle
  • Deezer - Black Circle