• Wouter van der Maden

Mohamed Kherrazi naar Feyenoord

1 oktober 2020

Mohamed Kherrazi blijft nog een jaar in de Dutch Basketball League. De 30-jarige power forward die de afgelopen weken meetrainde met Zeeuw & Zeeuw Feyenoord, blijft in Rotterdam.


De Orange Lion trainde de afgelopen weken mee met de selectie van Toon van Helfteren, eerder zijn coach bij de Orange Lions en Zorg & Zekerheid Leiden. Er was een financiële injectie nodig van ICT-bedrijf 4consult (hoofdsponsor van WBL-team Binnenland) met een assist van Zeeuw & Zeeuw om de komst van Kherrazi mogelijk te maken.


Kherrazi begon zijn profloopbaan bij Apollo Amsterdam in seizoen 2010-2011 en kwam vervolgens meerdere jaren uit voor Zorg & Zekerheid Leiden. Afgelopen seizoen speelde hij voor de Landstede Hammers. Bij Feyenoord begint hij aankomende zaterdag aan zijn tiende seizoen in de DBL, toevallig tegen Apollo Amsterdam waar vandaag zijn broer Hicham werd aangekondigd.


Op de website van de DBL laat Kherrazi weten: “Rotterdam is een grote stad met een team dat het vorig jaar goed deed. Ik ga helpen om het team nog beter te laten presteren. Ik kreeg een goed gevoel bij het trainen met de groep met daarin een paar goede bekenden. Het gaf voor mij de doorslag om nog een jaar in de DBL te spelen bij een mooie club.”


Rotterdam beleefde afgelopen seizoen een verrassend goede start en stond tot aan de winterstop tweede in de Dutch Basketball League. De Rotterdammers stonden vijfde toen de competitie door het coronavirus werd gestaakt.


Zaterdag om 16:00 speelt Feyenoord de allereerste wedstrijd van seizoen 2020/2021 tegen Apollo in Amsterdam.

12 keer bekeken0 reacties

Dutch Basketball Podcast

© 2020 Dutch Basketball Podcast

Sponsoren

leidseletselschadeadvocaten.jpg
  • Instagram - Black Circle
  • Deezer - Black Circle