• Wouter van der Maden

Noam Hasson blijft bij Apollo Amsterdam

15 september 2020

Noam Hasson gaat 3 oktober beginnen aan zijn tweede seizoen voor Apollo Amsterdam. De 22-jarige guard was afgelopen seizoen goed voor gemiddeld 15 minuten en 4,5 punt per wedstrijd in de 25 wedstrijden die hij speelde in het shirt van Apollo.


De Israëlisch-Nederlandse guard speelde in de jeugd van Hapoel Tel Aviv en kwam daar uiteindelijk ook bij het eerste terecht. Daarnaast maakte hij ook minuten in het nationale U21 team van Israël. Voor seizoen 2019-2020 maakte hij de overstap naar Apollo.


In het nieuwsbericht op de website van de Dutch Basketball League zegt Hasson: 'Ik ben erg blij dat ik nog een jaar kan blijven en dat het bestuur en de staff mij deze kans hebben gegeven. Ik weet dan ook zeker dat dit een interessant en leuk jaar met het team gaat worden.'


Hoewel Apollo al wat oefenwedstrijden heeft gespeeld zijn er met Hasson nog maar vijf spelers officieel gepresenteerd: Sergio de Randamie, Onne de Moes, Floris Versteeg en Lucas Faijdherbe. Meerdere spelers van afgelopen seizoen keren in ieder geval niet meer terug. Berend Weijs beëindigde zijn basketbalcarrière en o.a. Siem Uijtendaal en Kenyou Ondaan vertrokken naar college. Jesse Markusse en Matthew van Tongeren werden onlangs aangekondigd bij Basketball Community Gelderland.


Foto: Apollo Amsterdam

3 keer bekeken0 reacties

Dutch Basketball Podcast

© 2020 Dutch Basketball Podcast

Sponsoren

leidseletselschadeadvocaten.jpg
  • Instagram - Black Circle
  • Deezer - Black Circle