• Wouter van der Maden

Ook Jesse Markusse maakt overstap van Apollo naar BCG

11 september 2020

Na Matthew van Tongeren maakt ook Jesse Markusse de overstap van Amsterdam naar Basketball Community Gelderland. Met de komst van de 26-jarige center is de selectie bijna rond.


Jesse Markusse debuteerde in de DBL bij Apollo, daarna maakte hij een uitstapje naar Aris Leeuwarden om in 2014 weer terug te keren in de hoofdstad. Na 6 jaar verruilt hij Apollo voor Basketball Community Gelderland.


In het persbericht zegt Jesse: ‘Ik zie Basketball Community Gelderland als een nieuw avontuur met veel potentie. Een bestuur en coaching staff met veel ambitie en een team met veel mogelijkheden. Ik denk dat ik een bijdrage kan leveren met de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in de league. Daarmee kan ik de jongens binnen en buiten het veld helpen.’’


Coach Matthew Otten zegt op de website van de club: ‘’We zijn blij dat we Jesse aan onze selectie toe kunnen voegen. Lengte die we goed kunnen gebruiken, maar ook de ervaring van Jesse komt goed van pas. Daarnaast heeft hij de werklust en persoonlijkheid die bij ons team past. De selectie is nu bijna rond.’’


Met team van Bemmel bestaat op dit moment uit Kaleb Warner, Bob Berghuis, Austin Luke, Jett Speelman, Keime Helfrich, Andres Ibarguen, Matthew van Tongeren, Robin Simonis en Jesse Markusse.

13 keer bekeken0 reacties

Dutch Basketball Podcast

© 2020 Dutch Basketball Podcast

Sponsoren

leidseletselschadeadvocaten.jpg
  • Instagram - Black Circle
  • Deezer - Black Circle