• Wouter van der Maden

Suns Care: zorgmedewerkers gratis naar Den Helder Suns

17 september 2020

Den Helder Suns start met een nieuw initiatief: Suns Care. Het initiatief is een blijk van waardering voor zorgmedewerkers. Een aantal zorginstellingen ontvangt toegangskaarten voor de thuiswedstrijden van Den Helder Suns.


Op social media zegt de club: "De wereld is door het COVID-19 virus veranderd. De afgelopen maanden is duidelijk geworden dat de samenleving afhankelijk is van de vele zorgmedewerkers in de wereld. Voorlopig blijft de belasting van de zorgmedewerkers ongekend hoog. Bij een hoge werkdruk en een verantwoordelijk baan is ontspanning erg belangrijk. Wat is er mooier dan te ontspannen bij een sportief avondje uit?"


26 augustus bood de club al toegangskaarten aan de Noordwest Ziekenhuisgroep (zie foto), met Suns Care wordt dit initiatief dus uitgebreid. Suns Care wordt mede mogelijk gemaakt door Beter Voor Den Helder en de JutterClub. Bedrijven die ook willen bijdragen kunnen zich melden bij de club.


Suns Care is vergelijkbaar met het initiatief van de Landstede Hammers: Zwolle Zorgt. Ook daar biedt de club zorgmedewerkers toegangskaarten aan. Landstede stelt haar plaats op het shirt beschikbaar voor 'Zwolle Zorgt'.


Foto: Den Helder Suns

13 keer bekeken0 reacties

Dutch Basketball Podcast

© 2020 Dutch Basketball Podcast

Sponsoren

leidseletselschadeadvocaten.jpg
  • Instagram - Black Circle
  • Deezer - Black Circle