• Wouter van der Maden

Youri Hoexum naar Apollo Amsterdam

17 september 2020

Yoeri Hoexum maakt de overstap van Donar naar Apollo Amsterdam. De 21-jarige guard doorliep de jeugdopleiding van Donar en maakte in 2019 zijn debuut in de DBL.


Hoexum wil in Amsterdam meer minuten maken en gaat komend seizoen spelen met nummer 1. De Groninger debuteerde in 2019 bij Donar in de DBL, tegen Apollo Amsterdam. In totaal speelde hij zes wedstrijden. Hoexum is de tweede jeugdspeler van Donar die naar een kleiner DBL-team uitwijkt om meer minuten te maken. Eerder maakte Jef de Vries al de overstap naar Basketbal Academie Limburg.


In het persbericht zegt Hoexum: “Ik heb een mooie stap mogen maken van Donar naar Apollo. Ik denk dat we met het team ontzettend veel potentie hebben en we gaan er alles aan doen om bij te dragen aan het succes. Wat mij betreft gaan we voor de nummer 1 positie om Apollo als team weer meer op de kaart te zetten, de plek die Apollo verdient.”


Apollo Amsterdam kondigde voor dit seizoen de volgende spelers aan: Sergio de Randamie, Onne de Moes, Floris Versteeg, Lucas Faijdherbe, Noam Hasson en Yoeri Hoexum.


Foto: Apollo Amsterdam

11 keer bekeken0 reacties

Dutch Basketball Podcast

© 2020 Dutch Basketball Podcast

Sponsoren

leidseletselschadeadvocaten.jpg
  • Instagram - Black Circle
  • Deezer - Black Circle